Wat kan Brussels Special Venues voor u betekenen:

Wanneer u een evenement gaat opzetten in Brussel  — één van de beste meest vooraanstaande steden voor business en cultuur in Europa— beperkt u zich dan niet tot standaard locaties. Ga dan voluit voor conferentiezalen en feestzalen op unieke locaties! Door gebruik te maken van de expertise van BSV en de bijkomende voordelen die onze organisatie u biedt, heeft u alvast een prima uitvalsbasis voor uw event! 

Wat ons anders maakt:

1. BSV IS EEN UNIEKE VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK DIE ZICH RICHT OP DE EVENEMENTENINDUSTRIE EN DIE BESCHIKT OVER MEER DAN 40 LOCATIES IN BRUSSEL


Zoek je een hippe ruimte voor een grote expositie? Een kleurrijke ‘retro’ conferentieruimte of misschien een chique zaal met een barokke uitstraling voor een romantisch feest? BSV geeft u graag gratis en onafhankelijk advies. Wij helpen u met het focussen op de meest geschikte locatie voor uw evenement. 
 

​2.  DE GRATIS VENUE FINDER DIE U UREN ZOEKEN BESPAART

U zult eenvoudig uw perfecte locatie vinden met behulp van onze ‘one-stop-shop’ voor het kiezen van unieke locaties. Stel uw voorkeurlijst samen en stuur uw aanvraag direct naar de door u gekozen locaties:

  • Grote keuze in unieke locaties, actuele informatie met een simpele muisklik.
  • Meertalig (UK, NL, FR, DE).
  • Snel en zonder poespas, geen registratie vereist.
  • Vind per locatie wat u nodig hebt: vergadercapaciteit, type en sfeer.
  • Wij bieden vrijblijvende tips en advies.
  • Direct contact met professionele en betrokken specialisten.
  • Geen tussenpersonen, dus netto tarieven.

3.BSV LOCATIES KUNNEN ZOWAT IEDER EVENT AAN
 

Of het nu gaat om een groepje van 10, een privé-event van 100 of een groot evenement voor 20,000 personen.


4. BSV HEEFT ALLES IN HUIS OM DE BESTE KEUZE VOOR EEN LOCATIE TE BEPALEN
 

Perfecte locaties op zeer aantrekkelijke plaatsen, comfortabele transportmogelijkheden, beveiliging, uitstekende vergaderfaciliteiten voor corporate seminars en vergelijkbare bijeenkomsten, grote locaties voor beurzen, speciale ruimtes voor chique banketten en andere sociale evenementen. Alles in uniek ontworpen settings en uitgerust met state-of-the-art technologie en een professionele equipe om ieder probleem het hoofd te bieden. Kortom: BSV is flexibel en en is uw investering meer dan waard!
 

5. BSV HEEFT LOCATIES DIE GESCHIKT ZIJN VOOR ALLE SECTOREN: BEDRIJVEN, INSTELLINGEN, VERENIGINGEN, INSTITUTEN EN PRIVATE GEZELSCHAPPEN
 

Ons netwerk van unieke locaties biedt werkelijk alles voor ieder soort evenement : seminars, conferenties, congressen, tentoonstellingen, bestuursoverleg, klantenevenementen, productpresentaties, incentives, team building, training, sales meetings, persconferenties, shows, concerten, sportevenementen, recepties, diners, sociale bijeenkomsten en nog veel, veel meer.

6. BSV LOCATIES BIEDEN ALLES OP HET GEBIED VAN AANTREKKELIJKE ARCHITECTONISCHE SETTINGS VOOR DE JUISTE SFEER
 

De door u gekozen sfeer bepaalt mede het succes van uw evenement en met BSV’s venue finder vindt u een enorm scala van architectonisch unieke locaties die aan uw smaak zijn aangepast: barok, Art Deco, industrieel erfgoed, iconische, hedendaagse gebouwen van gelauwerde architecten en ontwerpers: musea, concertzalen en theaters of uiterst flexibel ontworpen conferentiezalen en tenstoonstellingscentra.
 

7. BSV LEDEN ZIJN ALLEN SPECIALIST BINNEN DE VERGADER- EN EVENEMENTENINDUSTRIE
 

BSV leden zijn geen hotels of restaurants. Onze unieke locaties focussen zich niet op familiefeesten, touroperators en diners die uw gasten zouden kunnen afleiden van uw evenement. Wij stellen alles in het werk om van om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij zorgen ervoor dat niets afleidt van de boodschap die u wilt overbrengen op de deelnemers; alles dient naar uw wensen te verlopen.
 

8. MEERTALIGE GESPREKSPARTNERS OM U TE ASSISTEREN
 

U weet nog niet precies wat u zoekt? Of het nu gaat om een grote ruimte voor een evenement of faciliteiten voor een conferentie… u krijgt altijd gratis hulp van onze meertalige, betrokken office manager om u bij uw zoektocht te ondersteunen.
U kunt ook direct contact opnemen met onze leden via het inlichtingenformulier. De manager van de locatie neemt dan persoonlijk contact met u op en zal er zorg voor dragen dat uw event een succes wordt.

9. BSV VENUES CHARTER: FINANCIEEL BETROUWBAAR, PROFESSIONELE DIENSTVERLENING BIJ EVENEMENTEN, TOPKWALITEIT
 

Wij garanderen het welzijn van uw onderneming of dat van uw opdrachtgever. Al onze aangesloten leden hebben BSV’s Kwaliteitshandvest ondertekend en garanderen daarmee professionele dienstverlening van het hoogste niveau bij evenementen. Onze leden dienen tenminste voor de periode van een jaar actief te zijn op het moment van toetreding tot onze organisatie en moeten tevens kunnen bewijzen dat zij hun financiën op orde hebben.
Ontdek het BSV venues charter

10. GEGARANDEERDE FLEXIBILITEIT: MET BSV, BLIJFT U VRIJ …


Onze leden kunnen uw event desgewenst volledig uitrusten met standaard vergaderhulpmiddelen, aanvullende diensten en hun netwerk van toeleveranciers ter beschikking stellen (afhankelijk van uw wensen en locatiekeuze) voor een geslaagd evenement. Maar uiteindelijk blijft de keuze altijd aan u en bent u altijd vrij om te beslissen om daarvoor beroep te doen op onze leden of op leveranciers van uw keuze.