Cercle de Lorraine

De Club van Lotharingen, gelegen aan het Poelaertplein, in het centrum van Brussel, is de ideale prestigieuze plaats voor de organisatie van uw evenement.

De salons van de Club zetten graag hun deuren open voor iedereen die een privé of professioneel event wenst te organiseren. De infrastructuur werd aangepast zodat ze geschikt is voor alle soorten evenementen – van zakenlunches, over ontbijtmeetings en seminaries tot grote huwelijksfeesten – waarbij tot 1.000 gasten kunnen ontvangen worden.

Elk evenement kan worden gepersonaliseerd en aangepast aan uw specifieke vereisten.Elk salon van de Club is uitgerust met een plasmascherm en geniet van een snelle internetverbinding via wifi. Het schitterende buitenterras op de “cour d’honneur” kan overdekt worden dankzij een innovatief systeem en laat aldus toe een uniek karakter en een heel gezellige sfeer te geven aan uw evenement.

Aarzel niet om ons uw project kenbaar te maken. De Club werkt samen met diverse onderaannemers (geluid, aankleding, …) die ons helpen om uw project te concretiseren.
Magaly Bonsen, Nathalie Müller en Patrick Ipsen staan ter uwer beschikking voor elke vraag tot huur van een of meerdere zalen.
Om dit te doen volstaat het een mail te sturen naar
events@cl.be

Event Venue Cercle de Lorraine

ZALEN EN CAPACITEIT