EEN PERFECTE LOCATIE VINDEN WAS NOOIT ZO EENVOUDIG !


Met BSV’s venue finder bespaart u heel wat tijd om de juiste event locatie in Brussel te bepalen.

Claridge Handy Label

Chaussée de Louvain 24
1210 Bruxelles
Een zaal boordevol geschiedenis, volledig gerestaureerd en voorzien van de beste technologische snufjes. De Claridge zal zowel de stijlvolle flegmatici als de technofielen kunnen bekoren. U zal niet meer om het gebouw heen kunnen in de nieuwe Europese wijk te Brussel.

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

La Patinoire Handy Label Garden/outdoor

rue Veydt 15
1060 Brussels
La Patinoire Royale - The Valérie Bach gallery was established in 2005 in one of Europe’s first ice rinks, built in 1877 in the heart of Saint- Gilles in Brussels. Converted to a Bugatti garage in the 1900s, to a weapon warehouse during the First and Second World Wars, and finally to an exhibition space for car collectors, this loaction was declared a historical monument for the region of Brussels in 1995.

STIJL VAN DE LOCATIE :Neo-klassiek

MEER WETEN

Royal Museums of Fine Arts of Belgium Handy Label

rue du Musée 9
1000 Brussels

Geef uw vergaderingen, evenementen en avondrecepties een culturele toets of combineer een avondfeest met een bezoek aan onze collecties en maak er stuk voor stuk unieke en onvergetelijke ervaringen van voor uw gasten. Wij bieden gevarieerde en aangepaste formules aan, voor evenementen van 10 tot 700 personen, al dan niet met catering ter plaatse.

STIJL VAN DE LOCATIE :Cultureel

MEER WETEN

Event Lounge Handy Label Eco Eco dynamique Garden/outdoor

Boulevard General Wahislaan 16/F
B-1030 Brussels
Event Lounge biedt een uniek en modern decor voor al uw evenementen van 50 tot 1150 gasten. Volledig vernieuwd, de ruime ontvangstruimte baadt in daglicht. Met het vallen van de avond wordt ook de sfeer van de ruimte aangepast. Een kunstwerk in metaal golft doorheen het atrium, verleent een feeërieke sfeer en benadrukt tegelijkertijd het moderne aspect van de zaal.

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Autoworld Handy Label Eco

Jubelpark / Parc du Cinquantenaire 11
B-1000 Brussels

Autoworld is de ideale locatie om een evenement te organiseren, groot of klein, intiem of prestigieus, overdag of ‘s avonds, met een diner aan tafel of een walking buffet, of een gewone cocktail… Privé of bedrijfsevenementen, de lancering van een nieuw product of concept, een voorstelling van het jaarverslag, een seminarie… Alles is mogelijk. 

Autoworld kan 5 tot 1.000 personen ontvangen, in één van de zalen, op de mezzanine van 2.000 m² of op de ‘blue boulevard’, te midden van de gerestaureerde en goed bewaard gebleven voertuigen. 

STIJL VAN DE LOCATIE :Erfgoed

MEER WETEN

Tour & Taxis Handy Label Eco Garden/outdoor

Havenlaan/Avenue du Port 86c
B-1000 Brussels

U bent er ongetwijfeld als eens geweest voor een evenement of een feestje, maar kunt u zich voorstellen dat deze plaats al meer dan honderd jaar oud is? 

De Sheds werden in 1903-1904 gebouwd volgens de plannen van architect Van Humbeek, op een totale oppervlakte van meer dan 17.410 m².

Van op de aangrenzende kaaien, waar vroeger de treinen hun goederen konden laden en lossen, kunt u het verbazingwekkende zelfdragende metalen skelet bewonderen, een knap staaltje van techniek dat uniek is in de wereld. 

Dankzij het glas in het zaagdak wordt het daglicht mooi verspreid. In dit bouwkundig hoogstandje worden nu culturele evenementen, voorstellingen, beurzen en salons georganiseerd.

STIJL VAN DE LOCATIE :industrieel

MEER WETEN

Docks Dome Handy Label Eco Garden/outdoor

Boulevard Lambermont 1
1000 Brussels
LGesitueerd op het dak van het winkelcentrum Docks Bruxsel, is Docks Domeeen moderne en indrukwekkende evenementenlocatiedat een prachtig zicht op de tuinen van Laeken kan geven. Een koninklijk panorama ! Dankzij zijn 3000 m² kan het tot 1400 personen verwelkomen.

Les Ateliers des Tanneurs Handy Label Garden/outdoor

Rue des Tanneurs 58
1000 Bruxelles
'Les Ateliers des Tanneurs' ligt tussen de Zavel, het Vossenplein en het Kapellenkerkstation in het hartje van Brussel. Dit art nouveau complex van meer dan 12.000 m² is een bijzondere en originele locatie om evenementen onder te brengen.

Dit architecturale pareltje van het Brusselse industriële patrimonium is volledig gerenoveerd en herbergt verschillende polen: een ondernemingscentrum, de bio-markt van de Huidevettersstraat, een restaurant, maar ook prachtige event-ruimtes!

Het Oude Wijnpaleis biedt een uitzonderlijk kader, met zijn ruimte hallen die zich over meer dan 2000 m² ontplooien en via de binnenpleintjes met elkaar verbonden zijn.

STIJL VAN DE LOCATIE :Art Decoindustrieel

MEER WETEN

Concert Noble Handy Label

Aarlenstraat/Rue d’Arlon 82
B-1040 Brussels

In hartje Brussel, op wandelafstand van de Europese instellingen ligt Concert Noble. Het historische karakter en de typische architectuur maken van Concert Noble een unieke locatie. Zijn moderne, up-to-date infrastructuur maakt Concert Noble zowel geschikt voor stijlvolle recepties en dansavonden als voor feilloos georganiseerde internationale congressen en seminaries, concerten, modeshows, productpresentaties ... De prachtige balzaal is een unieke locatie om uw gasten te verwennen met een staande receptie (650 plaatsen) of een galadiner (600 plaatsen). Kleinschalige evenementen zijn ook mogelijk, want de ruimtes kunnen volledig (800 m²) of gedeeltelijk gehuurd worden. En hoewel alle ruimtes anders ingericht zijn, passen ze toch heel mooi bij elkaar. Concert Noble wordt ongetwijfeld de veer op uw hoed.

Het team van Concert Noble (Edificio) staat klaar met een ruime waaier van logistieke diensten en geeft u graag advies over elk aspect in de organisatie van uw event op deze 'speciale locatie' (geluidssysteem, audiovisuele uitrusting, simultaantolken, hostessen, fotograaf, bloemen en decoratie, huurmateriaal en entertainment ...)

STIJL VAN DE LOCATIE :Erfgoed

MEER WETEN

Area 42 Handy Label Garden/outdoor

Rue des Palais 46/A
B-1030 Brussels

MORE THAN A PLACE. A DEDICATED SPACE

Vlak bij 'Little Manhattan' en op enkele stappen van de Kruidtuin ligt AREA 42, in het prestigieuze voormalige RTT-gebouw, een van de laatste ontwerpen van architect Michel Polak.

Na een make-over door de Franse designer Edouard Poullain en de Belgische architect Gi Monseu straalt Area 42 originaliteit uit: een stalen trap, een plafond van glazen blokken, een witte terrazzovloer.STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Cercle de Lorraine Handy Label Garden/outdoor

place Poelaert 6
1000 Bruxelles
Located in the center of Brussels, on the place Poelaert, the Cercle de Lorraine is the ideal prestigious venue for the organization of your event.
The rooms of the Cercle open their doors to anyone wanting to organize his private or professional events.

BEL Handy Label Eco dynamique

Avenue du Port 86C/3002
B-1000 Brussels

Mensen ontmoeten, een hapje eten, zich informeren en actie ondernemen …

Een unieke plek voor uw ECO-evenementen

Vandaag samenkomen om te bouwen aan de duurzame stad van morgen!Een vernieuwende, lichte en gezellige ruimte, een inrichting die aanzet tot open gesprekken en creativiteit, duurzame catering met een voorbeeldfunctie... Kortom, talloze troeven om uw projecten, ontmoetingen en ervaringen te stimuleren! 

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Brussels Event Brewery

Delaunoystraat 58
B-1080 Brussels

Betoverd door de pracht van deze site in het hartje van Brussel bouwden de oprichters de oude bottelarij van de brouwerij Bellevue om tot de perfecte locatie voor elk project dat ruimte, geluidsisolatie en logistieke faciliteiten vereist.

De grote zaal

Met een oppervlakte van 1.540 m² en een vrije hoogte van 7,20 m is deze zaal op maat gemaakt van grootschalige evenementen.

STIJL VAN DE LOCATIE :industrieel

MEER WETEN

ADAM Handy Label

Belgiëplein
1020 Brussel

Ruimten voor privé-evenementen

Het ADAM biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid tot het huren van zijn ruimten voor hun activiteiten en evenementen zoals algemene

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaagsindustrieel

MEER WETEN

Flagey Handy Label

Rue du Belvédère 27/5
B-1050 Brussels

Flagey is een art-decogebouw in de vorm van een schip, ontworpen door architect Joseph Diongre in 1938 voor het Nationaal Instituut voor Radio-omroep. De architect hield in zijn ontwerp rekening met de strenge technische en akoestische normen uit die tijd. Zo kreeg het gebouw internationale erkenning en trok prominente muzikanten aan voor concerten, festivals en opnamesessies. In 1974 verhuisde het Nationaal Instituut voor Radio-omroep. Het gebouw werd in 2002 volledig gerenoveerd en opengesteld voor het publiek. 

Naast de twee prachtige concertzalen en de filmzaal beschikt dit art-decogebouw ook over talrijke receptieruimtes van diverse afmetingen en geavanceerde technische uitrusting voor elk evenement. Flagey organiseert niet alleen culturele activiteiten, maar biedt zijn ruimtes en diensten ook aan privégebruikers en bedrijven aan die events willen organiseren: privéconcerten, conferenties, congressen, recepties, galadiners ...

STIJL VAN DE LOCATIE :Art Deco

MEER WETEN

GreenBizz Handy Label

Dieudonné Lefèvrestraat 17
1020 Brussel
Organiseer uw evenement in een innovatief voorbeeldgebouw, trefpunt van de Brusselse duurzame economie.

In het hart van Brussel, vlakbij Tour & Taxis, biedt Greenbizz.brussels u in een innovatief voorbeeldgebouw unieke ruimten aan voor de organisatie van uw evenementen.

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Vaudeville Theatre Handy Label

Galeries de la Reine 13
B-1000 Brussels

Het Théâtre du Vaudeville werd opgericht in 1884. Vandaag heeft dit historische en beschermde monument een vaste plaats verworven in het collectieve geheugen.

Na een recente renovatie kreeg dit unieke pand zijn oorspronkelijke luister helemaal terug. U vindt er een polyvalente ruimte, in een interieur dat uit de goede oude tijd stamt maar voorzien is van de modernste technieken. Een uitschuifbaar systeem (de stoelen zitten verborgen onder de scène) maakt de parterre een stuk groter wat heel mogelijkheden opent: een gezeten diner, modeshow met catwalk...

Bovendien is dit theater schitterend gelegen in de prachtige Koninginnegalerij, in het hart van de stad, op een boogscheut van de Grote Markt. Genodigden die dat willen, kunnen naast het theater ook terecht in gastenkamers, precies wat nodig is voor een compleet verzorgd evenement.

STIJL VAN DE LOCATIE :Erfgoed

MEER WETEN

Résidence Palace, service van A tot Z

Het Résidence Palace – Internationaal Perscentrum (IPC) is een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen. Dit schitterende art-decogebouw uit de jaren 1920, vlakbij het Schumanplein in het hart van de Europese wijk in Brussel, zorgt voor een uniek decor en geeft uw evenement een authentieke charme mee. Ons professioneel team staat u bij van A tot Z om van uw evenement een groot succes te maken.

STIJL VAN DE LOCATIE :Art DecoErfgoed

MEER WETEN

Brussels44Center Handy Label Garden/outdoor

Passage 44, Boulevard du Jardin botanique 44
B-1000 Brussels

In hartje Brussel, in Passage 44, biedt het Brussels44Center u de keuze uit 9 verschillende zalen,  op maat van elk evenement: conferenties, congressen, shows, gala's ... wat u ook organiseert, dit is de perfecte locatie. Het Auditorium heeft 768 zitplaatsen en een lobby met plaats voor max. 400 gasten. De zaal Jacques Brel biedt 156 zitplaatsen en zaal Maeterlinck, vlak ernaast, is de ideale receptieruimte voor een conferentie of een seminarie.

Naast de zalen Auditorium, Jacques Brel en Maeterlinck kunnen we u ook de infrastructuur van de Studio voorstellen, een geheel van vijf zaaltjes, ideaal voor voorbereidende vergaderingen, seminars, workshops, ...

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Maison de l'Automobile Handy Label Garden/outdoor

Woluwelaan 46 box 6 46 boite 6
B-1200 Brussels

In het Huis van de Automobiel kunt u kiezen uit diverse vergader- en banketzalen en die ook combineren voor uw event: vergaderen, dineren en loungen, alles kan. Ook workshops, conferenties of verkoopopleidingen. U kunt uw auto's of andere producten ook tentoonstellen in onze ultramoderne showroom. In alle ruimtes valt daglicht binnen. We werken nauw met u samen om van uw event een succes te maken. Door deze persoonlijke touch wordt uw event een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Het Huis van de Automobiel is ideaal gelegen tussen de nationale luchthaven en het centrum van Brussel, vlak bij de Europese instellingen en de Brusselse Ring. Deze ligging, en de privéparking, is een enorme troef.

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Bip

Rue Royale 2-4
B-1000 Brussels
Bip ligt aan het Koningsplein, in het historisch hart van Brussel, een unieke en prestigieuze locatie voor uw event. U kunt uw receptie, seminar, vergadering of persconferentie organiseren in dit neoklassieke gebouw uit 1788 dat volledig gerenoveerd werd in 2008.

BIP FOR RENT biedt u verschillende zalen voorzien van multimedia. Deze indrukwekkende en uitnodigende zalen bieden plaats aan 250 gasten. Of u nu op zoek bent naar een warme en gezellige sfeer, een serene en heldere werkomgeving, een originele receptieruimte of zelfs een locatie in openlucht met zicht op een van de mooiste pleinen van de hoofdstad, BIP FOR RENT brengt u Brussel op uw maat.

En om uw event nog onvergetelijker te maken, kunt u dit combineren met een bezoek aan de grootste tentoonstelling over Brussel: 'experience Brussels!' In het BIP-gebouw kunt u op een interactieve en wel heel originele manier kennismaken met het Gewest.

STIJL VAN DE LOCATIE :Neo-klassiek

MEER WETEN

Maison Grand-Place

Grand-Place 19
B-1000 Brussels

Dit klassieke, elegante huis bevindt zich, de naam zegt het, op de Brusselse Grote Markt. Het is een historische en beschermde meesterwoning, het enige huis op de markt dat ter beschikking staat voor evenementen.

STIJL VAN DE LOCATIE :Erfgoed

MEER WETEN

SQUARE-BRUSSELS MEETING CENTRE Handy Label Eco dynamique Garden/outdoor

Rue Ravenstein 2
B-1000 Brussels

SQUARE-BRUSSELS MEETING CENTRE is ideaal gelegen in het historische en culturele hart van Brussel en staat bekend als The European Premium Venue. Sinds de heropening in september 2009 na een volledige opknapbeurt biedt SQUARE 13000 m2 aan vergaderruimte en kan het allerlei evenementen hosten. Het grootste auditorium biedt plaats aan 2100 mensen.

Daarnaast beschikt SQUARE over 27 vergaderzalen voor 40 tot 1200 personen, met een maximumcapaciteit van 4250 personen in theateropstelling. Naast een elegant restaurant in brasseriestijl is er ook een expositieruimte van 4000 m2 die in twee verschillende delen met een vrije plafondhoogte van 6 meter kan worden opgedeeld.

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Train World Handy Label

Place Princesse Elisabeth / Prinses Elisabethplein 5
1030 Brussels

Train World biedt u een uitzonderlijke locatie voor de organisatie van uw evenementen.

Het is mogelijk om Train World, of een deel van het museum, af te huren zodat uw evenement op een unieke en onvergetelijke plaats door kan gaan!

Of het nu gaat om een conferentie, een bedrijfsevent, een walking dinner of een andere gebeurtenis, Train World past zich aan naar de noden van uw organisatie.

STIJL VAN DE LOCATIE :industrieel

MEER WETEN

Bibliothèque Solvay Handy Label Garden/outdoor

Rue Belliard 137
B-1040 Brussels

De Solvay Bibliotheek, gelegen in het Leopoldpark in de Europese wijk, is het gedroomde kader voor allerlei evenementen.

Achter de sobere, klassieke gevel gaat een rijk decor schuil van kostbaar hout, mozaïeken en gebrandschilderde glasramen, overdekt met een groot glazen dak.

Dit beschermd gebouw uit 1902 is één van de pronkstukken van het eclecticisme in België. Dit prestigieuze kader verleent een unieke charme en elegantie aan elk event.

Bij mooi weer kunt u uw gasten verwelkomen op het terras vanwaar u een adembenemend uitzicht hebt op het Leopoldpark. 

STIJL VAN DE LOCATIE :Erfgoed

MEER WETEN

EVENT HALL 10 - Brussels Expo Handy Label Garden/outdoor

Place de Belgique 1
1020 Brussels
Paleis 10 van Brussels Expo is in 2015 volledig vernieuwd en neemt nu de vorm aan van een black-box voor evenementen, een gebruiksklare locatie die volledig moduleerbaar is in functie van uw evenement. Met zijn unieke Art Deco inrichting is Event Hall 10 de ideale locatie voor uw corporate events, gala-avonden, B2B diners en exclusieve evenementen voor 400 tot 2000 genodigden !

STIJL VAN DE LOCATIE :Art Deco

MEER WETEN

Atomium

Square de l'Atomium
B-1020 Brussels

Uw evenement tussen hemel en aarde

Wie durft het Atomium aan? Hét symbool van Brussel en België • een internationaal merkimago • een uniek stukje architecturale geschiedenis • meest fascinerende gebouw in de hoofdstad van Europa • een unieke sfeer.

Bollen in roestvrij staal (18 m diameter) ondersteund door een indrukwekkend metalen frame • een adembenemend zicht over Brussel • hedendaagse en trendy verlichting, speciaal ontworpen voor het Atomium door de bekende designer Ingo Maurer • toegang tot de tentoonstellingen in het Atomium

STIJL VAN DE LOCATIE :Cultureel

MEER WETEN

The EGG Brussels Handy Label Eco dynamique Garden/outdoor

Rue Bara – Barastraat 175
B-1070 Brussels

The Egg Brussels biedt een unieke en volledig modulaire infrastructuur (geschikt voor 2 tot 999 personen) die uw project ongetwijfeld zal leiden naar een origineel en succesvol event.

Met zijn 6000m ² en zijn meerdere configuratie- en combinatiemogelijkheden, biedt The Egg u de kans om uw creativiteit op het gebied van organisatie van seminars, workshops, gala's, tentoonstellingen, productlanceringen, enz. volop bot te vieren !

Door haar ligging in het hart van de Europese hoofdstad, dichtbij het ​​Zuidstation (NMBS, Thalys, Eurostar), is The Egg ook  gemakkelijk bereikbaar voor voertuigen dankzij de aanwezigheid van talrijke nabijgelegen parkeermogelijkheden, evenals voor voetgangers via het openbaar vervoer.

STIJL VAN DE LOCATIE :industrieel

MEER WETEN

Queen Elisabeth Music Chapel Handy Label Garden/outdoor

Chaussée de Tervueren 445
1410 Waterloo

Naast het educatieve luik, kan dit geklasseerd gebouw ook gebruikt worden voor de organisatie van uw privé of publiek evenement. De gemakkelijke toegang, grote parking and fantastische setting garanderen een onvergetelijk gebeuren in uw evenementenkalender.

STIJL VAN DE LOCATIE :Cultureel

MEER WETEN

Wild Gallery Handy Label

Rue du Charroi 11
B-1190 Brussels

De oude hoofdzetel van de Diamantraad, opgetrokken in 1902, is een ruim postindustrieel en karaktervol gebouw, een pareltje van de art-decoarchitectuur.  De flexibele sneeuwwitte ruimte voelt aan als een galerie en kan gehuurd worden voor vergaderingen, conferenties, seminaries, presentaties, cocktailparty's, walking dinners, dansavonden, cinemavoorstellingen, concerten, privé-events ...

Deze brute venue 'zo wild als wit' is als een galerie van moderne kunst waar u uw verbeelding de vrije loop kunt laten.STIJL VAN DE LOCATIE :industrieel

MEER WETEN

La Madeleine Handy Label

Rue Duquesnoy 14
1000 Brussels
De Brusselaars zijn goed bekend met La Madeleine als evenementenzaal ! Het gebouw onderging in 2015 een grondige renovatie tot evenementen- en conferentiezaal met talloze troeven en eigenschappen. De charme, de architectuur, de akoestiek en het sympathieke onthaal van deze emblematische plek in de stad zijn een omweg waard.

STIJL VAN DE LOCATIE :Art Deco

MEER WETEN

BELvue & Coudenberg Handy Label Garden/outdoor

Place des Palais 7
1000 Brussel
Verschillende ruimtes en twee musea in het hart van Brussel voor uw evenementen
Als u voor de organisatie van uw prestigieuze evenementen kiest voor het BELvue Museum en het Coudenbergpaleis, kiest u voor een reis door meer dan negen eeuwen geschiedenis in het hart van Europa.

STIJL VAN DE LOCATIE :Erfgoed

MEER WETEN

Museum of Natural Sciences Handy Label Eco dynamique Garden/outdoor

Vautierstraat 29
B-1000 Brussels

Op zoek naar een uitzonderlijke locatie voor uw event? Een plek zo anders dan alle andere dat ze niet alleen een incentive is voor uw event, maar ook een verrassing voor uw gasten? Een venue die zowel praktisch als speciaal is?

Dan is het Museum voor Natuurwetenschappen misschien wel wat u zoekt. Het museum is ideaal gelegen, om de hoek van het Europees Parlement, en dicht bij alle openbaarvervoermogelijkheden (trein, metro, bus) en uiteraard kunt u 's avonds gebruikmaken van onze gratis parking.

In het museum vindt u onze formele vergaderzalen en auditoria voor conferenties, workshops, seminaries enzovoort, met de nodige voorzieningen en technische diensten. We kunnen conferenties organiseren voor 150 gasten.

STIJL VAN DE LOCATIE :Cultureel

MEER WETEN

Albert Hall Handy Label

Chaussée de Wavre 651
B-1040 Brussels

De Albert Hall kan niet beter gelegen zijn voor uw event, in hartje Brussel, op een boogscheut van de Europese instellingen en vlot bereikbaar vanaf de kleine ring rond het stadscentrum.

Conferentie, productlancering, cocktail, galadiner, concert ... u hebt de plannen, wij hebben de plaats. Dit prachtige en volledig gerenoveerde complex in art-decostijl omvat, verspreid over 2.500 m2, 3 grote zalen en 5 kleinere zalen, elk met draadloos internet en audiovisuele faciliteiten, parking voor tot 400 wagens ...


STIJL VAN DE LOCATIE :Art Deco

MEER WETEN

Hotel de la Poste Handy Label Eco Garden/outdoor

Avenue du Port 86C
B-1000 Brussels

Sinds jaren zijn de Sheds op de site van Tour & Taxis één van de meest succesvolle event venues in Brussel en omgeving. Maar nu introduceert Tour & Taxis een nieuwe venue in Brussel: Hôtel de la Poste.

Het Hôtel de la Poste heette vroeger: Hôtel d’Administration, omdat het gebruikt werd als administratief centrum en als hoofdingang van de site. De historische Lokettenzaal is ongeveer 800m2 groot waarin zo’n 600 personen tegelijk kunnen genieten van uw evenement.

De majestueuze Lokettenzaal, kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zoals bijvoorbeeld meetings, product presentaties, feesten, concerten, trouwfeesten, enz.

STIJL VAN DE LOCATIE :Neo-klassiek

MEER WETEN

MCE Conference Centre Handy Label Garden/outdoor

Rue de l'Aqueduc 118
B-1050 Brussels

Verdient uw event niet beter dan een hotel?

In het hartje van Brussel, in het centrum van Europa, en dus vlot bereikbaar, ligt de grootste conferentiezaal met plaats voor 700 deelnemers. Dan zijn er nog 38 vergaderzalen, een ruime lobby en een restaurant. MCE bedient u op uw wenken – recepties, cocktailparty's, internationale congressen & tentoonstellingen, opleidingen in sessies ... MCE's venue past zich aan uw behoeften aan – op het vlak van ruimte, branding, diensten en support.

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

BLUEPOINT BRUSSELS Meet. Work. Tech. Handy Label Eco Garden/outdoor

Bd. A Reyerslaan 80
B-1030 Brussels
BLUEPOINT BRUSSELS Meet. Work. Tech. is een dynamisch event en netwerk center met een brede waaier aan efficiënte conferentie- en vergaderzalen alsook kantoren en co-working plekken, gesterkt door technologie.

STIJL VAN DE LOCATIE :Hedendaags

MEER WETEN

Tricoterie Handy Label Garden/outdoor

Rue Théodore Verhaegen 158
B-1060 Brussels

La Tricoterie biedt een uitgebreid gamma diensten aan en is daarmee de ideale organisator voor uw professioneel of privé-evenement. We beschikken over tal van middelen voor de organisatie van algemene vergaderingen, conferenties, seminaries, productpresentaties, workshops ...

Bovendien werken we samen met een netwerk van partners en dienstverleners om elk type evenement mogelijk te maken. Ons gamma diensten is zeer uitgebreid: catering, parking en pendeldienst, veiligheid, geluid en projecties,  high speed wifi, vertalerscabines, kunstenaars, fotografen, DJ's, animatie, coaches, visuele en onlinecommunicatie ...

Als organisator en producent van evenementen kunnen we u ten slotte ook concepten of evenementen "op maat" aanbieden voor uw teambuildings of incentives.

STIJL VAN DE LOCATIE :industrieel

MEER WETEN

Brussels Kart Expo Handy Label Garden/outdoor

A. Gossetlaan 9-11
B-1702 Groot Bijgaarden

BRUSSELS KART EXPO is een polyvalente eventlocatie aan de rand van Brussel. Gelegen naast de E40 en de Brusselse ring, en op 5 minuten te voet van het station van Groot-Bijgaarden. Een ideale locatie,van waar u ook komt.Wij beschikken over een aanpalende parking van 2500 plaatsen. Als organisator huurt u de Expohallen, als naakte oppervlakte en richt u deze naar wens in. Onze expohallen zijn gekenmerkt door een donkergroen dakgebinte met slechts 6 steunpilaren, hetgeen enkel voordelen biedt.

Elke expohall heeft een centraal hoger gedeelte met 2 lagere mezzanines en er is aangenaam daglicht, hetgeen beursorganisatoren enkel kunnen toejuichen.  Omdat de expo hallen niet onderkelderd zijn, is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens binnen kunnen rijden.

De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties.Daarnaast bieden wij u ook een unieke business center voor al uw vergaderingen, business- en consumerevent, productlancering,...

STIJL VAN DE LOCATIE :industrieel

MEER WETEN

Chalet Robinson Garden/outdoor

Sentier de l'Embarcadère (Bois de la Cambre) 1
B-1000 Brussels

Een vernieuwde en buitengewone locatie te midden van het Terkamerenbos, op Robinson-eiland. Na een verwoestende brand in 1991 werd Chalet Robinson weer in zijn houten glorie hersteld. Het Chalet Robinson omvat enkele ruime zalen verspreid over twee verdiepingen en een prachtig terras. Het eiland is bereikbaar met twee elektrische ferryboten. Een uitzonderlijke ligging, de perfecte plek voor tal van events – recepties, galadiners, walking dinners, trouwfeesten en sportceremonies – en dat alles in de heerlijke groene omgeving van het Terkamerenbos.

STIJL VAN DE LOCATIE :Erfgoed

MEER WETEN

Bozar Handy Label Eco dynamique

Rue Ravensteinstraat 23
B-1000 Brussels

Het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel, ontworpen door architect Victor Horta in de jaren 20, is een prachtige locatie om uw bedrijfsevent te organiseren en te netwerken. Dit dynamisch kunstencentrum, met een uitstekende internationale reputatie, verwelkomt elk jaar meer dan een miljoen bezoekers. Bozar is ideaal gelegen in hartje Brussel, de thuisbasis van de Europese instellingen.

Het complex omvat een tentoonstellingsruimte van meer dan 4.000 m2 (recent gerenoveerd om te voldoen aan de internationale normen inzake luchtvochtigheid), een prachtige concertzaal (Henry Le Boeufzaal – 2.200 plaatsen), de Victor Hortazaal (800 m2), de Kamermuziekzaal (480 plaatsen), de Studio (212 plaatsen), drie flexibele, polyvalente Terarkenzalen (die plaats bieden aan tot 750 mensen) en tal van lounges en receptieruimtes om events, seminaries en PR-activiteiten te organiseren.

STIJL VAN DE LOCATIE :Cultureel

MEER WETEN